Onze chefkok in Spanje · Riojaanse Karbonades

04/02/2013 om 16:07 in Een heerlijk Recept van onze Spaanse chef kok

 

 

Riojaanse karbonaden.

Ingrediënten voor 4 personen:

1 kopje olijfolie
4 groene paprikas
2 el olijfolie
2 teentjes knoflook
1 tl zout
8 kleine rijpe tomaten
1kopje rode wijn (rioja)
4 stuks karbonade (rib of haas)
zout
versgemalen peper
olijfolie om te braden

Bereidingswijze:

Kopje olijfolie in een pan verhitten en de gewassen, ontpitte en in vieren gesneden paprika’s langzaam gaar smoren.

De pan van het vuur halen en warm houden.
In een andere pan olijfolie verhitten, de gepelde en met zout fijngewreven teentjes knoflook glazig fruiten.

De tomaten ontvellen, kruislings insnijden en in de knoflookolie zetten.

Rode wijn erbij gieten, met peper, zout en eventueel wat suiker kruiden en op middelhoog vuur

8-10 minuten zachtjes laten koken.

Vervolgens de paprika’s voorzichtig door de tomaten scheppen.

De karbonaden met zout en peper bestrooien en in de olijfolie braden.

De paprika-tomatensaus over het vlees scheppen en opdienen.

Eventueel garneren met fijngehakte peterselie.

<<< terug

onbeperkt gamba's eten

Woensdag, donderdag of zondagavond kan je onbeperkt gamba's eten voor euro 22.50 per persoon

Click Me
hamburgers en sate

Onbeperkt SpareRibs in 10 smaken voor euro 18.00 per persoon en op vrijdag en zaterdag 24.95 p.p.

Click Me

Wij zijn geopend al 30 jaar geleden!

rectaurant PABLO`S CANTINA

Houttuinen 32
3311 CE Dordrecht
Tel. 078-614 2126
Mob. 06-2635 8171

Kaart vergroter
Hamburgers en sate. 
Al het vlees is bbq grill op houtskool!

Argentijnse Grill & Houtskool
Hamburgers en sate. Al het vlees is bbq grill op houtskool!

Ga verder
catering

CATERING : bel nu : 06 - 2635 8171
Nieuwsgierig naar hoe wij ook de catering voor u kunnen verzorgen?

Ga verder