ONZE CHEFKOK IN SPANJE · Bacalao al pil-pil

22/02/2019 om 23:42 in Spaanse chef kok
Bacalao al pil-pil
Uit Baskenland
 
Ingrediënten
4 middelgrote stukken kabeljauw
¼ liter olijfolie
6 knoflookteentjes
1 Spaanse peper

Bereiden
Trek genoeg tijd uit voor dit gerecht. Laat de kabeljauw 36 uur in water staan, waarbij je het water 3 of 4 keer vernieuwt. Vervolgens de schubben en graden verwijderen, de vis kleinsnijden en met een doek goed afdrogen. Snijd de knoflook klein en verhit deze op een laag vuurtje. Haal de knoflook uit de pan, als deze begint te bruinen en leg hem apart. Gebruik dezelfde pan en olie om de kabeljauw 10 minuten op een laag vuurtje te bakken. Verwarm ietwat van de olie van de kabeljauw in een andere pan, waarna de stukken kabeljauw met de huid naar beneden in die pan kunnen worden gelegd. Beweeg de pan heen en weer en voeg beetje bij beetje de olie uit de andere pan toe. Voeg de knoflook en ietwat Spaanse peper toe, als de kabeljauw gaar is.
 Drink hier een heerlijke koude rose of een mooie rode wijn bij, eet u smakelijk.

<<< terug

Wij zijn geopend al 30 jaar geleden!

Wij wensen u veel heerlijke maaltijden toe!

rectaurant PABLO`S CANTINA

Houttuinen 32
3311 CE Dordrecht
Tel. 078-614 2126
Mob. 06-2635 8171

Kaart vergroter
Hamburgers en sate. 
Al het vlees is bbq grill op houtskool!

Argentijnse Grill & Houtskool
Hamburgers en sate. Al het vlees is bbq grill op houtskool!

Ga verder
catering

CATERING : bel nu : 06 - 2635 8171
Nieuwsgierig naar hoe wij ook de catering voor u kunnen verzorgen?

Ga verder