ONZE CHEFKOK IN SPANJE · Forel uit Pamplona

22/02/2019 om 23:33 in Spaanse chef kok
Een typisch gerecht uit Pamplona (Navarra).
 
Ingrediënten:
1,5 kilo forellen.
100 g. gesneden serranoham.
2 eetlepels meel.
olijfolie.
zout, gemalen zwarte peper.
 
Bereidingswijze:
Maak de forellen goed schoon.
Droog ze daarna af met keukenpapier en strooi peper en zout over binnen- en buitenkant.
Bedek de binnenkant van de forel met ham en maak hem dicht met een stokje.
Haal ze door de meel zodat de hele buitenkant goed bedekt wordt.
Breng de olie in een koekenpan aan de kook.
Bak de forellen daarna op een half vuur aan beide kanten.
Leg ze daarna op een bord met keukenpapier zodat het vet geabsorbeerd wordt.
Warm serveren met stukjes citroen.
Dit gerecht kan ook in de over en zonder gebruik te maken van meel.
Besproei de forel eerst met wat olijfolie op de bakplaat.

<<< terug

Wij zijn geopend al 30 jaar geleden!

Wij wensen u veel heerlijke maaltijden toe!

rectaurant PABLO`S CANTINA

Houttuinen 32
3311 CE Dordrecht
Tel. 078-614 2126
Mob. 06-2635 8171

Kaart vergroter
Hamburgers en sate. 
Al het vlees is bbq grill op houtskool!

Argentijnse Grill & Houtskool
Hamburgers en sate. Al het vlees is bbq grill op houtskool!

Ga verder
catering

CATERING : bel nu : 06 - 2635 8171
Nieuwsgierig naar hoe wij ook de catering voor u kunnen verzorgen?

Ga verder