ONZE CHEFKOK IN SPANJE · Gazpacho

22/02/2019 om 23:13 in Spaanse chef kok
Gazpacho.                                            
 
Bereidingswijze
Maak een kruisje in het midden van elke tomaat.
Dek af met kokend water gedurende 1 minuut.
Doe ze daarna in koud water, afgieten en verwijderen van de vel.
Hak het vruchtvlees zo fijn mogelijk dat het bijna een puree is.
Meng de tomaten, 1 van de gehakte komkommer, 1 van de gehakte groene peper, knoflook, olijven, azijn, olie en tomatenpuree, en breng op smaak.
Bedek en zet in de koelkast voor 2 tot 3 uur.
Gebruik 2 tot 3 kopjes van gekoeld water om de soep te verdunnen naar uw smaak.
Serveer gekoeld met de gehakte ui, groene peper, lente-uitjes, komkommer, gekookt ei, kruiden en croutons.
 
Boodschappenlijst:
635 g rijpe tomaten.
3 / 4 grote komkommer, gehakt.
3 / 4 groene paprika, fijngesneden.
1-1/2 teentjes knoflook.
7 g fijngehakte zwarte olijven.
65 ml witte wijnazijn.
45 ml olijfolie.
15 g tomatenpuree.
475 ml water.
3 / 4 kleine ui, gesnipperd.
3 / 4 groene paprika, in blokjes gesneden.
1-1/2 groene uien, dun gesneden.
3 / 4 grote komkommer, gehakt.
1-1/2 hardgekookte eieren, fijngehakt.
 

<<< terug

Wij zijn geopend al 30 jaar geleden!

Wij wensen u veel heerlijke maaltijden toe!

rectaurant PABLO`S CANTINA

Houttuinen 32
3311 CE Dordrecht
Tel. 078-614 2126
Mob. 06-2635 8171

Kaart vergroter
Hamburgers en sate. 
Al het vlees is bbq grill op houtskool!

Argentijnse Grill & Houtskool
Hamburgers en sate. Al het vlees is bbq grill op houtskool!

Ga verder
catering

CATERING : bel nu : 06 - 2635 8171
Nieuwsgierig naar hoe wij ook de catering voor u kunnen verzorgen?

Ga verder