ONZE CHEFKOK IN SPANJE · Mojama, noten en Honing

22/02/2019 om 23:03 in Spaanse chef kok
Mojama, noten en Honing.
 
Ingredienten: Half belegen Spaanse geitenkaas, walnoten, Pruimen zonder pit, Honing ( bloemenhoning )
Bereiding :
Leg de ingredienten zoals op de foto. Stukje kaas waarop een halve walnoot waarop weer een stukje mojama met daarop weer de pruim en daarop weer walnoot.
Over het geheel sprenkel een beetje bloemenhoning erover.
Dit is een Tapa / Pinxto voor een of 2 happen...
Eventueel kan dus het geheel op een toast gelegd worden.

<<< terug

Wij zijn geopend al 30 jaar geleden!

Wij wensen u veel heerlijke maaltijden toe!

rectaurant PABLO`S CANTINA

Houttuinen 32
3311 CE Dordrecht
Tel. 078-614 2126
Mob. 06-2635 8171

Kaart vergroter
Hamburgers en sate. 
Al het vlees is bbq grill op houtskool!

Argentijnse Grill & Houtskool
Hamburgers en sate. Al het vlees is bbq grill op houtskool!

Ga verder
catering

CATERING : bel nu : 06 - 2635 8171
Nieuwsgierig naar hoe wij ook de catering voor u kunnen verzorgen?

Ga verder